Доставки до Франция: Откривайки пътя към успешен международен пазар

В света на бизнеса е важно да разглеждате възможностите, които Ви предлага глобалният пазар. Ако сте развили успешен онлайн бизнес в България и търсите нови начини да достигнете до повече клиенти, Франция може да бъде перфектното място за Вас. Може би се страхувате от езиковите бариери, но електронната търговия става все по-достъпна и в страни, където английският не е роден език. 

Франция е една от най-развитите страни в Европа по отношение на електронната търговия. Пазарът в страната е регистрирал впечатляващ растеж през последните години и е на трето място след Германия и Обединеното кралство. През 2023 г., потребителите на електронна търговия се оценяват на близо над 51 милиона.

За последното десетилетие, броят на активните френски уебсайтове за e-commerce се е удвоил. Този растеж отразява както обхвата, така и печалбата от електронната търговия в дигиталния свят.

На върха на френския пазар за електронна търговия се нарежда Amazon.fr, като неговите нетни продажби превишават 5 милиарда щатски долара през 2022 година. Също така, eBay.fr предоставя отличен начин за стартиране на онлайн продажби във Франция, особено за тези, които вече продават в eBay.

Увеличете продажбите си във Франция

Сигурна доставка за вашите пратки с Дайрекс

img_AboutUs.jpg
147+ милиарда евро похарчени за онлайн търговия през 2022
21% растеж спрямо предходната година
65€ средна стойност на покупка
img_AboutUs.jpg

В момента, в който решите да разширите своя бизнес до Франция, изборът на правилната логистична компания е от съществено значение. Ние предлагаме разнообразие от услуги, които могат да удовлетворят Вашите нужди:

Опции за доставки на пратки от България до Франция

DX UNTRACKED

Тази пощенска услуга Ви позволява да изпращате малки пощенски пратки по целия свят с тегло до 2 кг. Идеална за онлайн търговци, предлагащи стоки като козметика, сувенири, авточасти и автоаксесоари. С DX UNTRACKED, цената на всяка една доставка е приоритет, а вашата пратка може да бъдат идентифицирана с уникален номер за проследяване.

Срокът на доставка за всяка пратка обикновено е между 4 и 7 работни дни, и цената започва от 2.00 евро.

DX UNTRACKED PLUS

Подходяща за изпращане на артикули като дрехи, аксесоари, козметика и други стоки с тегло до 2 кг. до всяка точка на света с Deutsche Post като един контрагент. Тази пощенска услуга предоставя възможност за проследяване на всички поръчки и е подходяща за онлайн търговци.

Този вариант обикновено предоставя бърза доставка за 5-7 работни дни и започва от 1.87 евро.

*Важно е да уточним, че услугите UNTRACKED не са подходящи за търговци в Etsy, поради правилата на платформата за задължителна проследимост.

DX PARCEL

С тази удобна услуга можете да изпращате по-тежки пратки с тегло до 20 кг. до всяка точка на света. Подпис на получателя се изисква при доставяне, и пратките могат да бъдат проследявани от момента на изпращане до момента на получаване.

Срокът на доставка обикновено е между 4 и 6 работни дни, а цената започва от 10.50 евро.

DX TRACKED

Изберете DX Tracked, ако сте онлайн търговец и продавате стоки до 2 кг. през платформите Amazon, eBay или Etsy. Нашата услуга предоставя пълно проследяване на всяка поръчка и обикновено има срок на доставка от 4 до 7 работни дни. Цената за DX Tracked започва от 4.95 евро и подпис на получателя се изисква при доставката.

*Срокове на доставка и цени са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от дестинацията и други фактори.

Продажбите във Франция представляват уникална възможност за разширение и растеж на Вашия бизнес. Независимо от езиковите предизвикателства, правилният софтуер и подготовка могат да Ви помогнат да се преборите с тях и да постигнете значителен успех в този динамичен пазар. С нашите логистични услуги, доставката до Франция става лесна и удобна за Вашия бизнес. Запазете час за безплатна онлайн консултация с наш експерт още днес и ще получите информацията, която търсите относно нашите международни куриерски услуги. Ние предоставяме на нашите клиенти специално внимание и детайлна информация относно сигурна доставка на пратки и изготвени ценови оферти, за да достигнете и разширите своето глобално присъствие. Ние доставяме вашия бизнес до всеки френски адрес.
img_AboutUs.jpg

Loading...