Ефективни доставки до Италия: Как да успеем на международния пазар

Италия се откроява като развиващ се онлайн пазар с високи темпове на растеж и нестабилни цени.

Електронната търговия в страната представлява типичен пример за израстващ пазар, особено когато става въпрос за онлайн продажби на продукти. Високите темпове на растеж и цените на услугите и продуктите изпъкват като най-важни фактори, влияещи върху покупките.

Данните относно електронната търговия в Италия показват устойчив растеж. Въпреки че Италия не заема водеща позиция на онлайн пазара в Европа, данните от Casaleggio Associati сочат, че B2C продажбите през 2018 година надхвърлят 40 милиарда евро, с растеж от 18% спрямо предходната година. Петдесет и осем милиона италианци, което представлява 62% от общото население, правят поне една онлайн покупка, което ясно показва растяща тенденция и отваря врати за Вашия бранд.

Увеличете продажбите си в Италия

Сигурна доставка за вашите пратки с Дайрекс

img_AboutUs.jpg
40 милиарда евро похарчени за онлайн търговия през 2018
18% растеж спрямо предходната година
62% от общото население, правят поне една онлайн покупка
img_AboutUs.jpg

Има множество методи за онлайн продажби в Италия. Можете да се заемете с всичко сами, като създадете собствен уебсайт в Woocommerce, Shopify, Prestashop, Cloudcart, GombaShop и разчитате на куриерски услуги, предоставящи най-изгодните условия. Или да изберете една от топ онлайн платформите в Италия, предлагащи разнообразие от продукти от различни сектори. Ако се чудите защо да изберете да продавате на онлайн пазар (Marketplace) вместо да управлявате всичко сами, помислете за гиганти като Amazon или Ebay. Според данни от Big Commerce, Amazon е достигнал 36% от общите онлайн продажби, докато Ebay, въпреки че по-малко популярен, все още притежава 8% от общите онлайн продажби. Когато решите да разширите своя бизнес в Италия, изборът на подходяща логистична компания става критичен. Ние предлагаме широк спектър услуги, които са готови да отговорят на Вашите изисквания:

Опции за доставки на пратки от България до Италия

DX UNTRACKED

Тази пощенска услуга Ви позволява да изпращате малки пощенски пратки по целия свят с тегло до 2 кг. Идеална за онлайн търговци, предлагащи стоки като козметика, сувенири, авточасти и аксесоари. С тази услуга, цената на доставката е приоритет, а пратките могат да бъдат идентифицирани с уникален номер за проследяване. Срокът на доставка за тази услуга е обикновено между 3 и 8 работни дни за Европа, и цената започва от 1.70 евро.

*Важно е да уточним, че услугите UNTRACKED не са подходящи за търговци в Etsy, поради правилата на платформата за задължителна проследимост.

DX TRACKED

Изберете DX Tracked, ако сте онлайн търговец и продавате стоки до 2 кг. Тази удобна услуга предоставя пълно проследяване на пратките и обикновено има срок на доставка от 3 до 5 работни дни. Подходяща е за изпращане на дрехи, мода, отс, козметика, авточасти и автоаксесоари. Цената за DX Tracked започва от 4.50 евро и подпис на получателя се изисква при доставката.

DX PARCEL

С тази удобна услуга можете да изпращате по-тежки многопакетни пратки като козметика и авточасти с тегло до 20 кг. до всяка точка на света. Подпис на получателя се изисква за доставка, и пратките могат да бъдат проследявани от момента на изпращане до момента на доставка. Срокът на доставка за тази услуга обикновено е между 3 и 7 работни дни, а цената започва от 10.50 евро.

DX SIGNITURE PLUS

Подходяща за изпращане на сувенири, авточасти, козметика и други стоки с тегло до 2 кг. до всяка точка на света с Deutsche Post като един контрагент. Тази евтина пощенска услуга предоставя възможност за проследяване и е подходяща за онлайн търговци. Този вариант обикновено предоставя доставка за 3-7 работни дни и започва от 1.87 евро.

*Срокове на доставка и цени са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от дестинацията и други фактори.

Пазарът в Италия предлага уникални възможности за разширение и успех на Вашата онлайн търговия. Въпреки предизвикателствата, свързани с разлика в езика, правилният подход и подготовка могат да Ви помогнат да се справите и да постигнете изключителен растеж на новата територия. Нашите логистични услуги правят доставката до Италия лесна и удобна. Запишете се за безплатна онлайн консултация с наш експерт днес. Ние с удоволствие ще Ви предоставим персонално внимание и подробна информация относно доставката на Вашите пратки и ценовите предложения, които ще Ви помогнат да разширите Вашето присъствие.
img_AboutUs.jpg

Loading...