Продавай бързо и лесно в Румъния

Ако сте търговец или производител от България и желаете да разширите своя съществуващ онлайн магазин в Румъния, но все още не сте намерили най-успешната формула за вашия бизнес, Direx има подходящите решения за вас. Независимо дали вашият бизнес е в сферата на модата, козметиката, ОТС, автоаксесоарите или авточастите, не се колебайте да се свържете с нас възможно най-скоро.

Увеличете продажбите си в Румъния

Сигурна доставка за вашите пратки с Дайрекс

img_AboutUs.jpg
7 милиарда евро похарчени за онлайн търговия през 2023 (10% ръст)
70€ среден годишен разход на домакинство
88% от населението използва интернет
48% са пазарували поне веднъж през 2023г
img_AboutUs.jpg

Международни куриерски услуги до Румъния

Ние предоставяме евтини и бързи пратки до Румъния с помощта на едни от най-надеждните партньори. Разполагаме с широк спектър от услуги - от икономични опции до услуги с частично и пълно проследяване, пратки до 30 кг и експресни доставки. Румъния е значителен пазар за електронна търговия в региона, със значителни разходи на домакинствата за онлайн пазаруване. Продавайте успешно в Румъния, докато ние се грижим за доставката на вашите пратки и администрирането на поръчките ви.

За пазара:

Пазарът на електронната търговия в Румъния се радва на значителен растеж, подхранван от увеличаващото се потребление на интернет, нарастващия брой онлайн купувачи и подобренията в инфраструктурата. През 2024 година се очаква пазарът да генерира приходи от около 6,78 милиарда долара, с прогнозируем годишен темп на растеж (CAGR) от 7,4% за периода 2024-2028, достигайки приблизително 9,01 милиарда долара до 2028 година. Този растеж допринася за глобалния темп на разширяване на електронната търговия от 10,4% през 2024 година.
img_AboutUs.jpg

Loading...