Безпроблемна доставка на пратки до САЩ: Пътеводител за успешни продажби 

Един от водещите пазари за електронна търговия в света е американският, който през последните десет години непрекъснато се разширява и развива.Според Statista, през 2022 г. продажбите в електронната търговия, достигащи 875 милиарда долара, са нараснали със значителните 7,7% спрямо предходната година, като средната стойност на покупката е достигнала впечатляващите 1034,43 долара.

Този пазар предлага широка гама от продукти и услуги, достъпни онлайн, като това създава възможности за успех на всякакви бизнеси. Въпреки този потенциал, трябва да се знае, че в САЩ има значителна конкуренция сред търговците, всички насочени към привличане на вниманието на клиентите.

Преди да навлезете в американския пазар е важно да проведете задълбочено проучване на клиентите. Това ще Ви помогне да разберете техните нужди и изисквания, както и да се уверите, че Вашите продукти отговарят на техните очаквания.

Над 60% от американците пазаруват онлайн, което показва, че пазарът е изключително конкурентоспособен. Клиентите зад Океана са известни с това, че са взискателни и очакват отлично обслужване и високо качество на продуктите и услугите.

Увеличете продажбите си в САЩ 

Сигурна доставка за вашите пратки с Дайрекс

img_AboutUs.jpg
875 милиарда долара похарчени за онлайн търговия през 2022
7,7% растеж спрямо предходната година
1034$ средна стойност на покупката
60%+ от американците пазаруват онлайн
img_AboutUs.jpg

Разпространение на Вашия бизнес

Създаването на уебсайт е от съществено значение за успешните продажби зад Океаена и е един от начините за разпространение на бизнеса Ви. Вашият уебсайт трябва да бъде наличен на английски език и да включва информация за предлаганите артикули или услуги, както и подробности за доставката и плащане.

Може да създадете собствен сайт с платформи като WooCommerce, Shopify, Prestashop, Cloudcart или GombaShop.

Другата възможност е присъединяването към електронни платформи за продажба. Съществуват множество такива, които биха Ви помогнали да достигнете до американските клиенти, като популярни имена са Amazon, eBay и Etsy. Amazon със своя най-голям пазарен дял е познат като водещ онлайн маркетплейс в САЩ, и предпочитан от клиентите при покупките на дребно.

След избора на място, в което да предлагате продуктите си, начинът на доставка остава ключов фактор при процеса на продажба. Транспортирането на стоки от Европа до САЩ може да бъде скъпо и изисква време. Затова е важно да изберете надеждна логистична компания, способна да разпредели, организира и достави стоките навреме и в отлично състояние.

Прогнози за бъдещето на електронната търговия в САЩ

Прогнозите за бъдещето на електронната търговия в САЩ са обнадеждаващи. Пазарът на електронна търговия се очаква да продължи да нараства през следващите години. Очаква се продажбите на дребно да достигнат 1,3 трилиона долара през 2025 година.

Нашите услуги за доставки на пратки от България до САЩ

DX UNTRACKED

Тази надеждна пощенска услуга Ви позволява да изпращате малки пощенски пратки по целия свят с тегло на пратките до 2 кг. Идеална за онлайн магазини, предлагащи стоки като козметика, сувенири, авточасти и автоаксесоари. Тук цената на е приоритет, а пратките могат да бъдат идентифицирани с уникален номер за проследяване. Доставката обикновено е до 30 дни и цената започва от 2.70 евро.

DX UNTRACKED PLUS

Подходяща за изпращане на козметика, сувенири, авточасти и автоаксесоари с ограничения в теглото до 2 кг. до всяка точка на света с Deutsche Post като един контрагент. С DX UNTRACKED PLUS можете да проследите вашите покупки и пратки от електронни магазини. Този вариант обикновено доставяме до 30 работни дни и започва от 1.98 евро.

*Важно е да уточним, че услугите UNTRACKED не са подходящи за търговци в Etsy, поради правилата на платформата за задължителна проследимост.

DX TRACKED

Изберете DX Tracked, ако сте търговец и продавате стоки до 2 кг. като мода, дрехи, отс, козметика и автоаксесоари през платформите Amazon, eBay или Etsy. Тук разполагате с пълно проследяване на всяка пратка и обикновено срокът на изпълнение е от 6 до 25 работни дни. Цената за DX Tracked започва от 6.00 евро , изисква се и подпис на получателя при вземането и от адрес.

DX SIGNATURE PLUS

Изберете евтина услуга, с която можете да изпращате козметика, сувенири и авточасти с тегло на съдържанието до 2кг по цял свят със срок от 3 до 7 дни, а Вашата пратка ще бъде доставена до адреса на получателя срещу негов подпис, от 4,70 евро. Услугата DX Signature Plus съчетава пълно проследяване на всяка покупка, пълен обхват от дестинации, сигурност и конкурентни цени. Клиентите, които избират този метод най-често продават лесно в Ebay, Amazon или Etsy. Всяка пратка е обозначена с баркод и може да бъде застрахована в случай на щета или загуба.

DX EXPRESS

С удобното и бързо решение DX Express можете да изпращате пратки, с тегло до 15кг. като козметика, сувенири, авточасти, аксесоари. Удобно и бързо решение с възможност да избирате между една от трите ТОП компании в света – DHL, TNT/FEDEX UPS. Средното транзитно време за пратките от 2-4 работни дни и опростени митнически процедури.

DX USA

DX USA е икономична и удобна оферта за внос на пощенски пратки като сувенири и аксесоари с тегло до 5кг. и подходяща за търговия в Amazon, eBay и Еtsy. Кратко транзитно време, проследяемост, конкуренти оферти, митническа обработка и автомазации. Обикновено пратката е доставена между 5 и 7 дни, а цената започва от 6.30 евро.

DX PACK+

С DX PACK+ може да изпратите евтино Вашите малки пратки, с тегло до 2кг., само с един контрагент – Deutsche Post. Услугата се извършва, чрез въздушен транспорт, доставките могат да бъдат проследени както на нашия сайт, така и на сайта на партньора, като при доставката не се изисква подпис на получателя. Обикновено пратката е доставена в рамките на 14 до 30 дни, а цената започва от 4.00 евро.

*Срокове на доставка и цени са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от дестинацията и други фактори.

САЩ са огромен и процъфтяващ пазар, който предлага безкрайни възможности за растеж на бизнеса. За да успеете е важно да направите задълбочена подготовка и планиране, за да избегнете негативни отзиви от клиенти, които могат да повлияят на репутацията Ви.

Нашите интегрирани логистични решения могат да Ви помогнат да доставите Вашите артикули до САЩ безпроблемно и навреме. Запазете час за безплатна онлайн консултация с нашия екип от експерти, за да получите специализирана помощ и информация по въпроси, свързани с доставката на артикули и ценовите предложения.

img_AboutUs.jpg

Loading...