Доставка на пратки до Великобритания: Интегрирани логистични решения за ефективно присъствие на пазара в Обединеното Кралство

В началото на 2021 г., Обединеното кралство напусна Европейския съюз, което доведе до съществени промени в начина, по който фирмите от държавите-членки на ЕС могат да търгуват с него.

Тази промяна в регулаторната среда засяга вноса и износа на стоки, с повече регламентации и по-сложни изисквания. Онлайн бизнесите се сблъскват с увеличени разходи за износ и доставка, което може да забави процеса им.

Въпреки предизвикателствата, Обединеното кралство е петата по големина икономика в света и най-зрелият пазар за електронна търговия в Европа. Този факт го прави ключов пазар с огромен потенциал за развитие. 

През 2022 г., приходите от електронната търговия в Обединеното кралство достигат 138 милиарда паунда със средна стойност на покупката 149 паунда. С неизменно нарастващ брой на потребителите – 60 милиона и среден ръст от 4,2% на годишна основа, Обединеното кралство представлява жизнеспособен и изключително важен пазар за европейските марки.

Увеличете продажбите си в Обединеното кралство

Сигурна доставка за вашите пратки с Дайрекс

img_AboutUs.jpg
138+ милиарда паунда приходи от онлайн търговия през 2022
149 паунда средна стойност на покупка
60 милиона потребители
4.2% среден ръст потребители на година
img_AboutUs.jpg

Преди да започнете да продавате в Обединеното кралство, трябва да вземете предвид няколко важни фактора. Изборът на подходяща електронна платформа за търговия, като Shopify, WooCommerce, BigCommerce или SquareSpace, може да бъде ключов за успешния старт. Тези платформи предоставят контрол върху дизайна и функционалността на магазина и намаляват управленските разходи чрез лесни за използване интерфейси.

Надеждно решение за изпълнение и доставка е също критично, тъй като високите разходи за доставка и дългите забавяния могат да откажат клиентите. Потребителите в Обединеното кралство очакват да имат голям избор, включително "кликни и вземи", както и възможността да изберат удобно време за доставка.

В момента, в който решите да разширите своя бизнес до Обединеното Кралство, изборът на правилната логистична компания е от съществено значение. Ние можем да Ви помогнем с добра подготовка и стратегия, която да Ви извлече максимална полза от този важен и конкурентен пазар.

Direx предоставя разнообразие от услуги, които могат да удовлетворят Вашите нужди.

Нашите услуги за доставки на пратки от България до Великобритания

DX UNTRACKED

Тази надеждна пощенска услуга Ви позволява да изпращате малки пощенски пратки по целия свят с тегло до 2 кг. Идеална за онлайн търговци, предлагащи стоки като козметика, сувенири, авточасти и автоаксесоари. С тази услуга, цената на доставката е приоритет, а пратките могат да бъдат идентифицирани с уникален номер за проследяване. Срокът на доставка за тази услуга е обикновено между 3 и 8 работни дни, и цената започва от 1.70 евро.

DX UNTRACKED PLUS

Подходяща за изпращане на козметика, сувенири, авточасти и автоаксесоари с тегло до 2 кг. до всяка точка на света с Deutsche Post като един контрагент. Тази евтина и бърза пощенска услуга предоставя възможност за проследяване и е подходяща за онлайн търговци. Този вариант обикновено предоставя доставка за 3-7 работни дни и започва от 1.65 евро.

*Важно е да уточним, че услугите UNTRACKED не са подходящи за търговци в Etsy, поради правилата на платформата за задължителна проследимост.

DX PARCEL

С тази удобна услуга можете да изпращате по-тежки многопакетни пратки като козметика и авточасти с тегло до 20 кг. до всяка точка на света. Подпис на получателя се изисква за доставка и пратките могат да бъдат проследявани от момента на изпращане до момента на доставка. Срокът на доставка за тази услуга обикновено е между 3 и 7 работни дни, а цената започва от 10.50 евро.

DX TRACKED

Изберете DX Tracked, ако сте онлайн търговец и продавате стоки до 2 кг. като дрехи, отс, козметика и автоаксесоари през платформите Amazon, eBay или Etsy. Тази надеждна услуга предоставя пълно проследяване на пратките и обикновено има срок на доставка от 3 до 5 работни дни. Цената за DX Tracked започва от 4.50 евро и подпис на получателя се изисква при доставката.

DX SIGNATURE PLUS

Изберете евтина и удобна услуга с възможност да изпратите козметика, сувенири и авточасти с тегло до 2кг по цял свят със срок от 3 до 7 дни, а доставката ще бъде извършена само срещу подпис на получателя на цени от 4,70 евро. Услугата DX Signature Plus съчетава пълно проследяване, пълен обхват от дестинации, сигурност и конкурентни цени. Клиентите, които избират този метод най-често продават в Ebay, Amazon или Etsy. Всяка пратка е обозначена с баркод и може да бъде застрахована в случай на щета или загуба.

DX EXPRESS

С бързата и удобна услуга DX Express имате възможност да изпратите Вашите пратки, с тегло до 15кг. като козметика, сувенири, авточасти, аксесоари. Удобно и бързо решение с възможност да избирате между една от трите ТОП компании в света – DHL, TNT/FEDEX UPS. Средното транзитно време за пратките от 2-4 работни дни и опростени митнически процедури.

*Срокове на доставка и цени са ориентировъчни и могат да се променят в зависимост от дестинацията и други фактори.

Продажбите във Великобритания представляват уникална възможност за растеж на Вашия бизнес. Необходима е правилна подготовка и планиране, за да се избегнат негативни отзиви от международните клиенти, които могат да окажат влияние на стойността на марката на национално ниво.

С нашите интегрирани логистични решения, доставката до Обединеното Кралство става безпроблемна и удобна. Запазете си час за безплатна онлайн консултация с нашия екип от експерти и получете специализирано внимание и подробна информация по въпроси, свързани с доставка стоки и ценови предложения, предоставени специално за Вас.

img_AboutUs.jpg

Loading...