Нов адрес на складова база Дайрекс ЕАД в Бизнес Център „Европа“

Уважаеми клиенти,

с удоволствие Ви информираме, че с цел подобряване качеството на обслужване и стремеж да отговорим максимално на развитието на бизнеса на нашите клиенти от 11.09.2023 сортировъчният ни център се премества на нов адрес  в Търговски център Европа – гр. София, бул. Искърско шосе №7 сграда 15 склад 6.
Новата локация значително ще разшири складовата ни площ и капацитетът ни на работа, като нашите клиенти могат да се възползват от безплатен престой до 2 часа, удобен достъп с товарни превозни средства и улеснен достъп за леки автомобили, излизащ директно на бул. „Искърско шосе”. 

Съществуват бързи и удобни връзки с булевардите „Цариградско шосе” и „Ботевградско шосе”, водещи съответно към автомагистралите „Тракия” и „Хемус”. Възможни са няколко варианта за достъп, като достъпът до Дайрекс с лек автомобил е най-удобен през входове „А” и „В”, а за товарни автомобили – през вход „В”.

Вход А – за пътуващите по бул. „Христофор Колумб” и за излизащите за летището (3 минути до Аерогара София), както и за автомагистрала „Хемус”.

Вход В – за идващите от, респективно пътуващите към бул. „Асен Йорданов” и бул. „Цариградско шосе”.

Вход С – за идващите от северната дъга на Околовръстното.

Молим да имате впредвид, че пунктът за пратки в Бизнес Център Сердика също продължава да функционира с непроменено работно време и график.

Поздрави, 
Екипът на Дайрекс

https://www.tce.bg/bg/lokatsiya


Loading...