Проследете вашата пратка

Услуга за проследяване на пакети

Нашата платформа за проследяване на пакети от всички куриери ви предоставя удобен и лесен начин при следенето на вашата пощенска пратка, чрез номер за проследяване или чрез етикета за доставка като баркод, присвоен на пакета. Независимо от това коя куриерска фирма или кой от следните дистрибуционни оператори използвате - dhl express, royal mail, aramex, china post, fedex, gls, toll, tnt, ups или други, нашата платформа за проследяване на пратки ви позволява да въведете номера за проследяване и да получите незабавен достъп до актуална информация за нейното местоположение и статуса ѝ.

С нас, можете да премахнете необходимостта да посещавате различни уебсайтове на куриери, за да проследите своите пощенски пратки. Нашата иновационна система ви позволява да проследявате колети и ви предоставя цялостен преглед. С тях можете да следите всички ваши международни пратки, направени от онлайн магазини от различни куриери на едно място. Това е полезен начин за разпознаване на местоположението на даден колет от български пощи, както и от международни такива.

Също така, за да ви помогнем максимално в проследяването, имаме система за автоматично откриване. Това също е полезен за познаване на местоположението начин, с който можете да спестите времето си и да проследявате пратките си само като въведете точният си адрес или номера на пратката, който е обикновено съставен от букви и числа. Това ще ви спести да гадаете името на превозвача или да питате продавача, които поддържа обслужването на кутии или колети.

Проследяващият номер обикновено се отпечатва след поръчка на сайта, от който сте пазарували и след получаване на необходимите детайли от страна на потребителя. Можете да използвате този проследяващ номер (tracking number) и при изпращане на писмени писма или документи. Нашата услуга, която включва и dpd максимално се грижи за вашият комфорт и ви помага на получавате и изпращате всичко необходимо за вашите нужди - от поща до колети.

Нашата услуга за проследяване на пакети чрез проверка

За да използвате услугата, просто въведете номера на пратката в съответното поле на нашата уеб страница ни и щракнете бутона "Проследяване" на вече изпратени пратки. В рамките на секунди ще бъдете предоставени с информация за текущото местоположение на пратките, закупили чрез онлайн магазини, предишните и бъдещите ѝ премествания, както и предвидената дата на доставка от страна на продавача по-долу.

Освен това, нашата услуга за доставка ви позволява да проследявате глобални пощенски пратки и ви предлага и уведомления чрез имейл или SMS известие. Вече можете да настроите предпочитанията си за уведомления online, така че да получавате информация и отговори на всички ваши въпроси за актуалното състояние на пратките си, включително известия при преместването им или при предстояща доставка.

Проследявате колети в световен мащаб

Нашата цел е да ви осигурим удобство и спокойствие при следенето на пакетите ви от сайтове на едро като: Alibaba и ebay и да изпълним това, от което имате нужда. Вече можете да проследявате глобални пощенски услуги лесно и бързо, независимо дали са писмени писма или стоки закупени онлайн магазини като: AliExpress или други международни превозвачи, които доставят по вода или въздух до всички места по света.

За да можете да проследявате пратките си, е необходим единствено номера на самата пратка, който е под формата на баркод, както и достъп до интернет. Повече информация, както и всички необходими изисквания ще намерите в полето по-горе. Не трябва да се притеснявате за загуба на време и енергия в търсене на информация от различни източници. Нашата платформа ви помага и ви осигурява бърз и лесен достъп до цялата необходима информация за вашите пратки, направени от уебсайтове за електронна търговия от страна на всички бг куриери и международни превозвачи.


Loading...