Международни куриерски услуги в целия свят

Ние извършваме международни доставки на пратки,

използвайки най-надеждните партньори.

Нашите международни услуги

DX PACK + 01

С пощенската услуга DX PACK PLUS може да изпратите Вашите малки пратки, с тегло до 2кг., до всяка точка по света само с един контрагент – Deutsche Post.

Услугата се извършва, чрез въздушен транспорт и не позволява изпращането на опасни товари.

Доставките могат да бъдат проследени както на нашия сайт, така и на сайта на партньора – Deutsche Post, като при доставката не се изисква подпис на получателя.

Доставката се осъществява съгласно транзитните времена посочени по-долу ( с изключение на някои държави поради текущи проблеми, свързани с пандемията от Ковид 19).

пощенска услуга

DX PARCEL 02

Услугата DX Parcel предоставя възможност за доставка по цял свят на Вашите по-тежки пратки, с тегло до 20кг, срещу подпис на получателя.

Развий с Дайрекс своя eCommerce, Amazon или Ebay. Комплексни и надежни решения.

Пратките с тази услуга могат да бъдат проследени от изпращането им до момента на тяхната доставка. Проследяването може да бъде направено както на сайта на Дайрекс, така и на сайта на партньора, с когото работим за съответната доставка.

Партньорите, с които работим за тази услуга са в ТОП 3 куриерски фирми в дадената държава и гарантират с името си за високото качество на доставките. Пратките, които не могат да се доставят на получателя поради това, че не е бил на посочения адрес могат да се получат в най-близкия офис на куриера.

Услугата има опция за безплатно уведомяване на получателя ежедневно, по имейл или чрез SMS

доставка на тежки пратки

DX SIGNATURE PLUS 03

DX Signature Plus дава възможност да изпратите Вашите пратки с тегло до 2кг по цял свят, а доставката ще бъде извършена само срещу подпис на получателя.

Пратките с тази услуга могат да бъдат проследени от момента на изпращане до момента на получаване, като получателя може да бъде известяван ежедневно, както по имейл, така и чрез SMS

Услугата DX Signature Plus съчетава пълно проследяване, пълен обхват от дестинации, сигурност и конкурентни цени. Клиентите, които избират този метод най-често продават в Ebay, Amazon или Etsy.

Всяка пратка е обозначена с баркод и може да бъде застрахована в случай на щета или загуба.

доставка срещу подпис

DX TRACKED 04

DX Tracked е икономична услуга, за пратки до 2кг., която дава възможност за изпращане на пратки по цял свят, с пълно проследяване. Любимата куриерска услуга на всички тървовци в сферата на eCommerce, продажбите през платформите Amazon, Ebay и Etsy.

Всяка пратка с тази услуга може да бъде проследена, както в сайта на Дайрекс, така и на сайта на партньора, с когото работим за съответната доставка. За някои определени дестинации може да бъде взет и подпис от получателя при доставката.

Получателят може да бъде ежедневно информиран, безплатно по имейл, за статуса на изпратената пратка.

евтини международни пратки

DX UNTRACKED 05

С услугата DX Untracked имате възможност да изпратите евтини пощенски пратки по целия свят с максимално допустимо тегло до 2 кг. Услугата е икономична и не предлага възможност за проследяване и доказателство за доставка. Подходяща за онлайн търговци развиващи еCommerce или продаващи през платформи като Ebay и Амазон, евтини и масови стоки. Тук приоритет е ниската цена на доставката.

Пратките изпратени с услуга DX Untracked биват идентифицирани с уникален номер, който се генерира директно от системата на Дайрекс. Актуализация за статуса на изпратените пратки е налична само до момента на изпращане.

DX Untracked предлага възможност за известяване на получателя по имейл или с SMS при изпращане на пратката. осъществява съгласно транзитните времена описани по-долу.

Услугата предлага приоритетна доставка през международните пощенски мрежи съгласно транзитните времена посочени по-долу.

Евтини пощенски пратки

DX UNTRACKED + 06

С услугата DX UNTRACKED PLUS може да изпратите Вашите малки пратки, с тегло до 2кг., до всяка точка по света само с един контрагент – Deutsche Post.

Услугата се извършва, чрез въздушен транспорт и не позволява изпращането на опасни товари.

Доставките могат да бъдат частично проследени както на нашия сайт, така и на сайта на партньора – Deutsche Post, като при доставката не се изисква подпис на получателя.

Доставката се осъществява съгласно транзитните времена посочени по-долу ( с изключение на някои държави поради текущи проблеми, свързани с пандемията от Ковид 19).

пощенски пратки

DX EXPRESS 07

С услугата DX Express имате възможност да изпратите Вашите пратки, с тегло до 15кг. и на стойност до 50 евро, за страните извън ЕС

Възможност да избирате между една от трите ТОП компании в света – DHL, TNT/FEDEX UPS

Средното транзитно време за пратките, изпратени на територията на ЕС, е от 1-3 работни дни, а за останалите държави – от 2-4 работни дни.

Експресни куриерски пратки

DX USA 08

DX USA е икономична и удобна услуга за пощенски пратки до USA, с тегло до 5кг. Пратките с тегло до 2кг. се калкулират на база реално тегло, а в диапазона от 2кг. до 5кг. се взима предвид по-голямата стойност, обемно или физическо тегло. DX USA – отваря много конкурентни възможности на българските он-лайн търговци да продават при най-големите Amazon, Ebay, Etsy. Кратко транизтно време, проследяемост, конкуренти цени и автомазации от Direx.bg

Обемното тегло на пратка се получава от обемът на пратката (в м3) умножен по коефициент 200. За примерна пратка с тегло 1 кг и размери 20 см х 30 см х 20 см или обем 0.2х0.3х0.2=0.012 м3 обемното тегло би било 0.012х200=2.4 кг.

Доставката на територията на САЩ се извършва, чрез местните пощи от USPS и пратките могат да бъдат проследени както на техния сайт www.usps.com, така и на нашия – www.direx.bg.

Пратките изпратени с услуга DX USA могат да бъдат застраховани в случай на щета или загуба.

Пощенски пратки до USA

Защо да изберете Direx

Direx е лидер в сферата на международните куриерски услуги. Ние ще ви помогнем да преборите конкуренцията и да разширите онлайн бизнеса си до нови пазари.

  • Бързи и изгодни куриерски услуги
  • Експресни международни доставки
  • Доставки с топ доверени куриери
  • Проследяване на пратките в реално време
  • Различни опции за доставка
  • Максимални покрития за застраховка
  • Удобни за вашия бизнес платежни методи
  • Калкулатор за пратки

Увеличете продажбите си в Европа и САЩ с Дайрекс
Ние ще ви спестим време, разходи и ще свършим тежката работа вместо вас!

img_AboutUs.jpg

Loading...