Тракинг и сигурност на пратките: Как Direx.bg гарантира безопасността на Вашите изпратени артикули

В днешния динамичен свят онлайн пазаруването е по-популярно от всякога. С нарастването на електронната търговия се увеличава и значението на сигурната и надеждната доставка. Direx.bg е водеща компания в сферата логистичните услуги, която се ангажира да гарантира безопасността на Вашите изпратени артикули.

 

Предоставяме пълно проследяване и утвърдени подизпълнители.

Препоръчваме използването на услуги с пълно проследяване, като DX Tracked, DX Express и DX Parcel.

Сътрудничим си с утвърдени под изпълнители, като DHL, GLS, FedEx и Post NL, които гарантират сигурност и стабилност на доставката, с ясни транзитни времена.

Системата ни е интегрирана с API на нашите партньори, което ни позволява да Ви предоставяме актуални статуси на Вашите пратки в реално време.

 

Допълнителни гаранции

За да осигурим максимална сигурност, Ви предлагаме възможност да застраховате Вашата пратка.

Direx.bg разполага със собствени L/H (линии) . Това ни позволява да наблюдаваме и контролираме пратките Ви през целия процес на доставка, включително и за върнатите пратки.

Директна връзка с подизпълнителите по локации: Direx.bg има директна връзка с подизпълнителите си по локации.

Знаейки, че пратката Ви е под постоянно наблюдение, можете да сте спокойни, че тя ще пристигне безопасно и навреме.

Direx.bg е надежден и сигурен партньор за доставка на Вашите пратки. Ние се ангажираме да Ви предоставим най-високо ниво на сигурност, проследяване и гъвкавост. Запазете час за безплатна онлайн консултация с наш експерт още днес и ще получите информацията, която търсите относно нашите международни куриерски услуги!


Loading...